Hvorfor rejse med os?

Hvorfor rejse med os?

KFUM og KFUK samarbejder med søsterorganisationer fra YMCA og YWCA over hele verden og gør det derved muligt at opleve verden i øjenhøjde.

KFUM og KFUK er en del af de to store verdensbevægelser YMCA (KFUM) og YWCA (KFUK), som arbejder i mere end 100 lande verden over og tilsammen har mere end 30 millioner medlemmer.

Gennem dette store globale netværk har vi en række partnerskaber med nogle af vores søsterorganisationer i andre lande, hvor vi sammen arbejder med forskellige projekter.

Dette giver dig en unik mulighed for at møde andre unge fra hele verden, komme tæt på den lokale kultur og samarbejde på tværs af lande for at gøre en forskel.

Forskellige rejsemuligheder

Som en del af vores partnerskaber tilbyder vi forskellige rejsemuligheder. På vores interaktive verdenskort kan du filtrere efter disse kategorier.

Læs mere om, hvilken kategori der passer bedst til dig herunder:

Camps
Efterskolerejser
Lokal til lokal-samarbejde
Praktikantophold
Global Frivillig
European Solidarity Corps

Bag om KFUM og KFUK i Danmark

KFUM og KFUK er en kirkelig børne- og ungdomsbevægelse, der arbejder for at skabe relevante tilbud til børn og unge, der giver livsmod og handlemuligheder i forhold til både trosliv og samfundsliv.

Vi tilbyder aktiviteter lokalt, lejre og festivaler over hele landet og et globalt fællesskab gennem verdens største ungdomsbevægelse YMCA samt YWCA.

I alt har KFUM og KFUK cirka 9.500 medlemmer i Danmark, heraf 1.500 frivillige ledere fordelt på ca. 130 foreninger i hele landet.

Læs mere om KFUM og KFUK på kfum-kfuk.dk

Se præsentationsvideo af KFUM og KFUK