Cambodia

Cambodia

KFUM og KFUK har haft et partnerskab med YMCA Cambodia siden 2017 med fokus på youth empowerment, udvekslingsmuligheder og gensidig udvikling og støtte.

YMCA Cambodia har en række spændende programmer med fokus på uddannelse, lokalt engagement og youth empowerment:

  • YMCA Learning Center: YMCA Cambodia har deres egen skole, hvor de tilbyder skoleundervisning til børn i alderen 4-15 år. På øverste etage er YMCA i gang med at indrette et youth hostel. Skolen genererer indkomst til YMCAs øvrige programmer.
  • YMCA Youth Institute er et tilbud til unge fra 13-19 år i et slumområde, hvor de får mulighed for at lære forskellige færdigheder såsom foto, it og engelsk, der sætter dem i stand til at skabe sig et godt fundament i tilværelsen. Derudover arbejdes med social dannelse og engagement i lokale community projekter.
  • Alternative Tourism Programme: YMCA arrangerer turistture til historiske og kulturelle seværdigheder i Cambodia samt oplevelser såsom ‘cultural nights’. Alternative Tourism Programme sikrer økonomi til YMCAs øvrige programmer.
  • Social Outreach Programmes: YMCA er til stede i lokalområdet med forskellige projekter for børn, unge og marginaliserede ældre i udsatte områder.

 

Læs mere om YMCA Cambodia på Facebook:

Cambodia YMCA Youth Institute - YI

 

Læs mere om dine muligheder for at rejse til Cambodia herunder:

Bliv global frivillig i 3-12 måneder
Efterskolerejser