Tyskland - Schlesische Oberlausitz

Tyskland - Schlesische Oberlausitz

CVJM i Tyskland er det tyske YMCA. I det sydøstlige Tyskland ligger den regionale sammenslutning Schlesische Oberlausitz, som har 500 frivillige og laver aktiviteter for ca. 1300 børn og unge på ugentlig basis. Herudover er der op til 5000 andre besøgende børn og unge til diverse større arrangementer. I denne region er der mulighed for at blive frivillig i 4 forskellige lokale YMCA foreninger.

Hos alle de fire nedenstående projekter kan man rejse gennem European Solidarity Corps (tidl. EVS), hvilket betyder, at alle udgifter er dækket (læs mere og se hvordan du ansøger her: https://rejsud.kfum-kfuk.dk/hvorfor-rejse-med-os/). Hos alle projekter skal man i udgangspunktet regne med at være frivillig i et år fra september til august. Læs om de enkelte projekter neden for og kontakt os, hvis du er interesseret i at høre mere eller har spørgsmål.

 

Lebenshof Ludwigsdorf - produktionsskole
YMCA Luckau - ungdomshus
YMCA Kodersdorf – skoleklub
YMCA Görlitz - arbejde med børn og unge

Kontakt

Har du lyst til at høre mere, så kontakt Udvekslingsarbejdsgruppen i KFUM og KFUK på udveksling@kfum-kfuk.dk eller Udvekslingskonsulent, Ina Nybo-Andreasen på ina@kfum-kfuk.dk / 2144 4165